Het bedrijvenpark

Het bedrijventerrein De Nest telt 162 hectare. Deze private ontwikkeling van G2I (Ghent Industrial Investment) biedt ruimte aan zowel (inter)nationale, regionale als lokale bedrijven. De Nest is gedeeltelijk gelegen in Gent en in Evergem en opgedeeld in drie zones:

 

Zone 1 = regionaal bedrijventerrein (65ha, Noorwegenstraat en Finlandstraat) – UITVERKOCHT

FASE 1  gelegen   tussen   de  Jacques  Parijslaan  (R4) en  de Noorwegenstraat en FASE 2 gelegen  tussen  de Finland- en Noorwegenstraat.

KOP VAN NEST, FASE 3, is ca. 10ha groot en gelegen  in het verlengde van de Noorwegenstraat. Door haar ligging aan het Ovaal van Wippelgem en de R4 West geniet  dit bedrijventer- rein een absolute zichtlocatie.

De zone WATERNEST is een dienstverlenende zone nabij de Finlandstraat en het Ovaal van Wippelgem, waar slechts nog 1 perceel beschikbaar is.

 

Zone 2 = KMO-zone (30ha, Doornzeelsestraat) – UITVERKOCHT

Deze   zone    bestaat   uit   2   delen:   KLEINE    NEST   en DOORNZEELSESTRAAT, welke reeds volledig uitverkocht zijn. Deze zone richtte zich op lokale, ambachtelijke en dienst- verlenende bedrijven.

 

Zone 3 = haven- en watergebonden bedrijventerrein (67ha, Delori-Maesstraat en Baron van Loolaan) – TE KOOP

GROTE NEST is in zijn geheel  ongeveer 67 ha groot en is ge- legen aan het kanaal Gent-Terneuzen. Deze zone beschikt over een volledige industriële uitrusting. Het terrein is volledig inge- richt rondom  de nieuw aangelegde ontsluitingsweg en geeft uit op de kanaaloever.

Dit bedrijventerrein is uitermate geschikt voor productie, distributie, lichte industrie  en  dienstverlenende activiteiten  en heeft gronden beschikbaar voor :

  • Grote bedrijven : perceeloppervlaktes van 25.000m² tot 57.000m²
  • Middelgrote bedrijven : perceeloppervlaktes van 10.000m² tot 25.000m²
  • Kleine bedrijven : perceeloppervlaktes van 5.000m² tot 15.000m²
  • Dienstverlenende activiteiten : perceeloppervlaktes van 1.500m² tot  5.000m²

 

Hierbij de link naar het reservatieplan van Grote Nest.

 

zonering Het Nest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realisatie: G2I (grondgebied Gent en Evergem), www.G2I.be

btn-brochure-nest